tiistai 22. lokakuuta 2013

Tallinna with my besti











 Tallinna tämänvuoden osalta Chek! With my best girl. Reissu oli aivan huippu minä ja kiki kahdestaan,ilman holhoojaa first time. Vapaus ja vastuu itsestämme no prop,kyllähän kaksi blondia osaa huolehtia itsestään.
Lähdimme aikaisin aamusta nokka kohti satamaa,laivamme lähti kello 9..00 ja laivaan ei ehtineet jäivät rannalle ruikuttamaan. Tallinnan puolelle päästyämme talsimme viru ostoskeskukseen jossa on aivan ihania vaatekauppoja Guess,Tommy Hilfinger,ZARA,Mango ...... Vaatekauppoja kierrelen todeten että hinnat melkein suomen tasolla,mutta kaikkea niistä ei edes suomesta saa. Kävimme Amarillossa syömässä jossa hinnat halvemmat kun suomessa eli söimme hyvin, halvalla. Ainut pettymys oli tilauksemme hitaus ja muutenkin palvelu erittäin hidasta, vaikka ihmisiä ei ollut paljoa.Saimme nälkäisinä odotella annoksiamme n.45min,koskaan en ole joutunut ruokaa odottamaan niin kauan.

Sää suosi meitä,eli aurinko paistoi. Mereltäpäin kuitenkin tuuli jolloin välillä sai laittaa takkia tiukemmalle. Mutta mielummin aurinkoa ja tuulta kun räntää niskaan. Olimme molemmat tyytyväisiä ressuun kiki oli onnellinen kartsasta ja lavoistaan,minä taas tyydyin limuun ja vaatteisiin ;) ;D Niinkuin viimeisestä kuvasta huomaa, kuinka onnellinen voi olla :D Ensikertaa odotellessa ,maby sitten kun synttärini lähestyvät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti