tiistai 1. lokakuuta 2013


Ciao

Tänään on ollut löllöilyä aamupäivästä suloisen pikkuveljeni kanssa joka tihrustaa simmujaa. Pikkumies oli saanut eskarista silmätulehduksen ja voi kun ei voi toista auttaa kun laittamalla antibioottia silmiin ja olla.

Myöhemmin karkasin kaupungille Vildöörin kanssa ja shop holikit olivat valloillaan. Perus Robertsin kautta kierrokselle. 
Ei tarttunut mukaan muuta kun rasvoja,hiusväri ja villapaita! Missä kaikki ihanat syys vaatteet? 
En kyllä ole hirveästi paitoja ostellut vatsan takia mielummin kulutan vanhat paitani ja ostan raskauden jälkeen uusia kaapin pullolleen,silloin voin tyytyväisin mielin heitellä kaiken turhankin pusakan pois. 
Sporttiliivejä olen hamstrannut monia! tukevat rintoja todella hyvin treenatessa ja imetykseen ovat kuulema paremmat kuin itse imetysliivit. Toki joillakin voi tästäkin omat mielipiteensä olla kummat ovat paremmat mutta elämää kokeneempia olen tässä kuunnellut.

Viimepäivät olen miettinyt kuinka paljon ihminen voi muuttaa toisen elämää,kuinka paljon saa aikaan asioita tai vietyä niitä. Oli se sitten positiivisella tai negatiivisella asialla. 
Ketään ei saisi riistää toiselta varsinkin kun on lapsesta kysymys. Ei voi vain kolautella olkapäitä ja olla itsekäs ja loppuun todeta happy life time 4 u ;) 
Mutta jokaisella on omanlainen ajattelumaailma, eikä kukaan ikinä puhdas pulmunen ole.

Tyytyväisin mielin hiuksia värjäämään, jonka jälkeen sänkyyn tuijottamaan emmerdalen jäänyttä tämänpäivän jaksoa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti