perjantai 25. lokakuuta 2013

I Do My Own Thing






Eilen väsäiltiin uutta tuccaa jossa on vielä paljon tekemistä,mutta en tahdo että hiukset menevät huonoon kuntoon jos liika laitetaan kerralla. Hiukset ovat minun yksi suurista intohimoistani. Käytän paljon aikaa hiusteni laittamiseen ja hoitamiseen jokainen nainen panostaa omalla tavalla kauneuteensa. Minä näytän sen hyvin voivien hiusteni kautta. Myös naaman paklaaminen on mukavaa puuhaa,mutta sitä en tee päivittäin. Hiuksia näperrän päivittäin.

Mamillan on ollut projektina yhdestä rakennuksesta tehdä työtilat hänelle. Monen tunnin jälkeen se on vihdoinkin valmis!
Mami on saanut aivan upeat työtilat tehtyä(remontti reiskan ansiosta) ,mitä upeammalla laminaattilattialla. Capuchinon väriä seinissä ja yasminin valkoista. Kohta minäkin pääsen tekemään töitä sielä, mutta sitä odotellessa.
Yhteen tiloista on tehty sali perheellemme. Parhain laitteista tietenkin juoksumatto  Kun näinä ankeina syys sade päivinä ei ulkona tahdo palelluttaa itseään ,niin tyydyn juoksumatolla hölköttelyyn. Uuden asusteen kruunaa Nike

2 kommenttia:

  1. Todella omalaatuinen Blogi sinulla. Juttuja laidasta laitaan eli todella mukava lueskella :)
    ihana uusi ''tucca'' sinulla! Onko tuo minkä hintaista hiusöljyä ja mistä olet hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) olen hankkinut tuon hiusöljyn kampaamoliikkeestä, 18e purkki.

      Poista