lauantai 19. lokakuuta 2013

Nauttimista




babylle oma peitto

6 viikkoa 2 pv Laskettuun aikaan. Minun puolestani baby voisi jo tulla maailmaan olo, alkaa tuntua jo tukalalata koska ei vatsan takia pysty kunnolla edes kenkiä jalkaan laittamaan. Siinä se masu vaan möllöttää edessä(. Hieman on jo akanut laskeutumaan alaspäin). Nautin joka hetkestä vatsan kanssa, raskaus ajastahan pitää nauttia! Yritän välttää ylimääräisen stressin,mutta vaikea sitä juosta pakoon kun nurkantakana se aina tulee vastaan. Onneksi on ystävät jotka saavat ajatukset muualle ja mommy joka osaa ilahduttaa pienilläkin asioilla. Mommy Osti minulle uuden villapuseron ja sukkia. Ihana yllätys:)! Pikkusiskoni on ottanut projektikseen kutomisen, hän on tehnyt jo villasukat vauvalle ja 2paria tumppuja. Itsekkin tykkään kutoa mutta hieman vaikeaa kun oikea käsi paketissa. Onneksi on näitä intoilijoita.

 Kävin kokeilemassa tässä yksi päivä kuumakivi hierontaa ja intialaista päähierontaa. Kivi hieronnassa en päässyt vatsalleni joten jouduin nojaamaan hierontapöytää vasten ja siinä minua sitten väänneltiin ja käänneltiin :D Todella hyvältä tuntui, olin kyllä hieman jumi jumi. Olo oli koko homman jälkeen hieman väsyttävä ja oksettava. Mutta nyt ei ole ainakaan sen kummempia kipuja.

Maanantaina olisi tarkoitus lähteä Tallinnaan rakkaan ystäväni kanssa kahden. Odotan innolla. Pitkään aikaan en ole hänen kanssaan tehnyt mitään kahden ja finaly! Love


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti